Restaurant Stilexpert – restaurant nunta galati

Deschis in 2009

Evenimentul tau trebuie sa fie organizat pana la cel mai mic detaliu cu o pricepere desavarsita, intr-o locatie intima si eleganta. Noi iti promitem mult mai mult dar pentru asta trebuie sa ne cunoastem. Pana atunci, te invitam sa citesti cateva cuvinte despre ceea ce inseamna Restaurant Stilexpert Galati – Evenimente!

cine suntem

Restaurant Stilexpert reprezinta o familie care se mareste de la an la an, familie din care poti face parte si tu si care este alcatuita din cateva zeci de miri, parinti de bebelusi care ne-au ramas prieteni dragi. Noi credem intr-o prietenie vesnica la care stau marturie multe pareri. Experienta si priceperea noastra pot garanta succesul in organizarea evenimentului mult visat de tine, indiferent ca este nunta, botez, majorat, banchet sau orice fel de petrecere doresti sa organizezi. Ne desfasuram activitatea cu multa modestie iar lucrul cel mai important este relatia dintre noi si cei care ne calca pragul, mai presus de numarul de evenimente care se pot organiza intr-un singur an. Organizarea evenimentelor este o activitate conexa la serviciile de catering pe care le oferim zilnic.

De ce sa ne alegi!

Restaurant Stilexpert Galati este situat intr-o locatie ferita de zgomotul si traficul urban cu o capacitate de 150 de locuri cu aranjament la mese rotunde. Restaurant Stilexpert Galati dispune de 2 terase in aer liber din care una acoperita unde pe parcursul evenimentului invitatii se pot bucura de aerul proaspat al serii sau de cerul instelat. In plus, restaurantul nostru dispune de o parcare generoasa proprie unde invitatii isi pot lasa in siguranta masina. Anexa a restaurantului este un bar unde invitatii tai pot savura intr-o atmosfera mai intima, o cafea sau orice fel de bautura. Tot acest bar poate fi un prilej si pentru tine ca mireasa sa te odihnesti pentru scurt timp.

Standardele noastre

Ne propunem sa fim cele mai bune gazde si stalpul de sprijin in organizarea evenimentului perfect. Sunt multi factori care alcatuiesc un eveniment perfect dar noi te sfatuim sa tii cont de:

1. Alege cu atentie varianta de meniu

Indiferent de evenimentul pe care vrei sa-l organizezi este important pentru tine sa alegi un meniu echilibrat care sa fie pe placul tuturor invitatilor. Iti propunem meniuri flexibile ca sa-ti dedici timpul restul detaliilor.

2. Aspectul restaurantului

Fiecare eveniment este special la fel cum ar trebui sa fie si decoratiunile restaurantului. Asta presupune un aranjament elegant si deosebit pe care-l noi ti-l putem pune la dispozitie.