Restaurant Stilexpert – restaurant nunta galati

book a table

Opening Hour 8:00 AM - 10:00 PM, every day on week.

Powered by OpenTable

Meniu botez 3

Ultima variantă de meniu pentru botez, o să te scape de absolut toate grijile pe care le poți avea cu privire la meniu. Tu trebuie să te îngrijești de muzică, haine la bebe, un fotograf bun și educat căci de restul ne ocupăm noi.

Noi îți pregătim mâncarea, 3 feluri – aperitiv, felul II, felul III, toate băuturile necesare desfășurării unei petreceri minunate, în regim free-bar, ori de câte ori soliciți tu sau invitații tăi, coșulet cu fructe de sezon, platou cu diverse sortimente de prăjituri.

Aperitivul este valabil pentru toate variantele de meniu și îl pregătim pentru tine cu produse preparate de noi, diverse rulade, bruschete, etc. Îl putem stabili și după preferințele tale, de comun acord. Le poți degusta înainte, pe toate :) Pentru felul II ți-am pregătit ție și invitaților tăi un medalion de somon cu legume la grătar sau rulou din foietaj cu legume, lămâie, hrean. Felul III este compus din mix-grill care conține pulpă de pui dezosată și ceafă de porc (ambele la grătar), garnitură și salată pe care le stabilim de comun acord. Ți-am spus deja că băuturile sunt în regim free-bar, fără limită: apă minerală la sticlă de 1L, apă plată, vin alb Sauvignon Blanc-demisec, whisky J&B, un cocktail elegant la alegere (mojito, sex on the beach), Coca-Cola, la alegere Prigat, Cappy sau Santal, cafea.