Restaurant Stilexpert – restaurant nunta galati

book a table

Opening Hour 8:00 AM - 10:00 PM, every day on week.

Powered by OpenTable

Variantele de meniu

Iti multumim ca ai ajuns aici! Banuim ca vrei sa vezi oferta noastra. Pana sa ajungi la studierea ofertelor am vrea sa-ti spunem ca indiferent de evenimentul pe care vrei sa-l organizezi in Galati, nunta, botez, petrecere privata, banchet sau majorat te asiguram de meniuri flexibile. Mai jos vei gasi variante de meniu pentru cele mai frecvente solicitari, nunta si botez iar detaliile meniurilor sunt bazate pe experienta noastra de-a lungul timpului. Fiecare eveniment este diferit si am vrea sa tii cont de acest aspect dar in acelasi timp te rugam sa tii cont ca la Restaurant Stilexpert Galati, pe langa locatia intima, iti punem la dispozitie un meniu de calitate, cu produse gustoase, proaspete si preparate de noi. In plus, indiferent de varianta de meniu aleasa putem stabili o degustare ca sa-ti faci o idee mult mai clara asupra serviciilor pe care le oferim.

Meniu nunta 1
Meniu nunta 1 lei150
Iti propunem o varianta de meniu nunta simpla si usoara, la un pret accesibil. S-ar putea sa te intereseze daca vrei sa-ti faci o nunta simpla, eleganta, cu un meniu gustos si de calitate.
Meniu nunta 2
Meniu nunta 2 lei165
Varianta a doua de meniu pentru nunta, o sa te scape de cateva griji si drumuri si o sa-ti permita sa fii mult mai relaxata in ziua nuntii tale. Noi ne ocupam de primirea invitatilor, iti oferim 3 feluri de mancare, digestiv, apa minerala, cafea nelimitat, fructe si prajituri pentru fiecare masa.
Meniu nunta 3
Meniu nunta 3 lei195
Ultima varianta de meniu pentru nunta, o sa te scape de absolut toate grijile pe care le poti avea cu privire la meniul tau de nunta. Tu trebuie sa te ingrijesti de muzica, haine, verighete, un fotograf bun si educat caci de restul ne ocupam noi.

Meniu botez 1 lei100
Iti propunem o varianta de meniu simpla si usoara, la un pret accesibil. S-ar putea sa te intereseze daca vrei sa organizezi un botez intim, alaturi de familie si de cei dragi, fara prea multe pretentii.
Meniu botez 2 lei130
Varianta a doua pentru meniul de botez, o sa te scape de cateva griji si drumuri iar asta o sa-ti permita sa fii mult mai relaxata in ziua botezului.
Meniu botez 3 lei140
Ultima varianta de meniu pentru botez, o sa te scape de absolut toate grijile pe care le poti avea cu privire la meniu. Tu trebuie sa te ingrijesti de muzica, haine la bebe, un fotograf bun si educat căci de restul ne ocupăm noi.